Кейн: Моята цел е да съм на нивото на Роналдо, да печеля трофеи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не искам кариерата ми да завърши и да съжалявам за нещо", казва Хари Кейн

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн говори пред легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил, като обяви причината защо иска да напусне Тотнъм. Една от звездите на английския футбол иска да е на нивото на Меси и Роналдо и целта му е да печели трофеи.

“Собственикът Даниел Леви може и да пожелае да ме продаде. Може да си помисли “мога да взема 100 млн. за теб, защо не?”. Цената ми няма да е същата след 2-3 години. Надявам се, че с Леви сме в добри отношения. Дал съм всичко на този клуб, тук минаха 16 години от моя живот, така че се надявам на честен разговор с него и да изясним ситуацията”, започна Кейн.

“Не искам кариерата ми да завърши и да съжалявам за нещо. Искам да съм най-доброто, което мога да бъда. И преди съм казвал – никога не съм обещавал да остана в Тотнъм, не съм и казвал, че ще напусна.

Чувствам, че има време за още една кариера пред мен. Имам да изиграят 7-8 години и не бързам за нищо. Мога да стана още по-добър. Мога да сътворя още по-добра статистика от настоящата. Не ме е страх да заявя, че искам да съм на нивото на Роналдо и Меси. Това е моята цел. Целя да печеля отличия и трофеи, да вкарвам по 50, 60, 70 гола на сезон. Това е стандартът, който желая за себе си”, сподели нападателят.