Кейн получи “Златната обувка” и заяви: Искам трофеи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Усещам нова енергия и нямам търпение да видя какво ще донесе тя", заяви нападателят

Хари Кейн получи наградата “Златната обувка” за най-добър голмайстор в Европа за миналия сезон и заяви, че през тази година иска да спечели трофеи с Байерн Мюнхен.

Капитанът на английския национален отбор вкара 44 гола във всички турнири в дебютния си сезон за баварците, като 36 от тях бяха в Бундеслигата. Това обаче не помогна на немския гранд да спечели титлата, което се случи за пръв път от 2012 година.

“Искам да продължа по начина, по който започнах миналия сезон, но важното е да печелим трофеи. Искаме да имаме успехи като отбор. Чувствам се много добре и очаквам с нетърпение новия сезон. Усещам нова енергия и нямам търпение да видя какво ще донесе тя”, заяви нападателят.

“Винаги съм мечтал да играя футбол на най-високо ниво. Да бъдеш споменат заедно с тези имена е много специално. Винаги мисля за това как мога да помогна на отбора. Чувството е фантастично тук и мога само да благодаря на клуба, на моите съотборници. Наградата е за всички – без вас нямаше да бъда тук сега”, завърши Кейн.