Кейн: Ще направя всичко необходимо, за да спечеля Шампионската лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаше причина Байерн да ме вземе и тя е, че всички в клуба искат да спечелят Шампионската лига. Ще направя всичко необходимо, за да се случи това"

Хари Кейн заяви, че е имало причина да подпише с Байерн Мюнхен и тя е била да спечели Шампионската лига.

Англичанинът, който през лятото стана най-скъпото попълнение в историята на баварците, каза това ден преди дебюта си в най-комерсиалния футболен турнир за новия си отбор. В сряда Байерн посреща Манчестър Юнайтед в двубой от група “А”.

“Имаше причина Байерн да ме вземе и тя е, че всички в клуба искат да спечелят Шампионската лига. Ще направя всичко необходимо, за да се случи това”, каза голмайстор номер 1 на Тотнъм за всички времена.

“Отбор като Байерн, който е спечелил 11 поредни титли, е изграден за успехи. Нашата цел е да продължим серията си в първенството и да бъдем успешни в останали надпревари. Шампионската лига е най-важната от тях, а фактът, че този сезон финалът е на “Уембли”, прави това издание на турнира още по-специално. Не мисля все още за финала, защото първата ни задача е да преодолеем групата”, обясни Кейн на пресконференцията преди срещата.

Регистрация в bet365 открива отлични възможности за залози в реално време за всички мачове от програмата с мачове за сезон 2023/2024 на Шампионската лига.