Кейрош сподели какво е нужно на тима на Катар, за да постигне успехи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът ще се опита да вдигне тима след неуспеха на световното първенство

Новият селекционер на националния отбор на Катар Карлош Кейрош сподели, че слабото представяне на световното първенство, на което страната бе домакин трябва да бъде забравено. Португалецът заяви, че целта в момента пред този отбор е защита на трофея на Купата на Азия.

На световното в края на миналата година, Катар не успя да спечели нито точка и отпадна в груповата фаза, което разочарова мечтаещите за подвиг фенове на тима. След неуспеха катарската футболна асоциация взе решение да назначи португалския специалист Карлош Кейрош начело на националния отбор. Кейрош бе наставник на Иран по време на това световно и успя да накара доста държави да се притесняват от непредсказуемите иранци.

“Настоящият момент е специален за нас. Точно зад гърба ни е световното първенство, на което очакванията към тима бяха прекалено високи. Но сега имаме една мисия и тя е да се върнем към нормалността, да се подготвим правилно и играчи и фенове да разберат, че ни предстои турнир, който отговаря на нашето ниво. Няма как да се борим с най-добрите на международната сцена, ако не сме най-добрият отбор в Азия”, заяви Кейрош

“Предстои ни много важна стъпка – да успеем да се подготвим, защото ни предстои среща с чудесни отбори, най-силните в Азия. Няма да ни бъде лесно. Турнирът ще бъде тежък, но най-важното е да покажем добър футбол, да се забавляваме и да донесем радост и гордост на Катар”, добави португалецът относно турнира за Купата на Азия.