Кешеру след тежките месеци: Приятно е да вкарваш, спечелихме логично
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви след победата над Черно море, че е преживял много тежки седмици, в които трябваше да се бори първо с контузия, а след това и с коронавирус. Той бе доволен от спечелените три точки във Варна, като сподели, че вече е напълно възстановен и се чувства готов за важния мач с Мидтиланд.

„Най-важното е победата, знаем колко е трудно тук и през годините са ни изненадвали. Връщам се след контузия, след коронавирус, в един момент си мислех, че тези неща няма да свършат. Но днес с желание, с баланс спечелихме логично двубоя“, заяви Кешеру за Диема Спорт.

„Спрях в момента, в който започваше плейофа. След операция на коляно всичко бе наред и дойде този позитивен тест, който ме постави под карантина в апартамента за 14 дни. Да не ви казвам – спринтове вкъщи, сила, само вкъщи, чистият въздух от навън ми липсваше. Сега всичко е наред и ни очаква един много важен двубой срещу Мидтиланд.

Относно двубоя с датския първенец в Шампионска лига, нападателят заяви:

„Мач след мач играем всеки мач с мисълта сряда. Важно е да печелим за самочувствието, да е там горе, където трябва. С тези резултати е много по-лесно да се подготвиш по-спокойно.“

Румънският голаджия сподели, че желанието му най-вече е да помага на отбора и да прави това, което тима иска. Кешеру се стреми да направи пространство за другите, а след това се връща винаги. Нападателят отбеляза, че не се фокусира върху головете, но е сигурно, че е приятно да бележи.