Киелини обяви кога ще бъде последният му мач за Италия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бранителят ще се откаже от националния отбор след мача с Аржентина на "Уембли".

Емблематичният централен защитник на Ювентус и капитан на Италия – Джорджо Киелини, разкри, че ще се оттегли от националния отбор след двубоя с Аржентина на “Уембли” през юни.

Ветеранът е решил да даде път на по-младите си колеги, след като “адзурите” не успяха да си спечелят участие на финалите на Световното първенство в Катар в края на тази година.

“Ще се сбогувам с националния отбор на „Уембли“ – там, където изживях най-върховното постижение в кариерата си, печелейки Европейското първенство. Бих искал сбогуването ми да бъде свързано с хубав спомен. Със сигурност това ще бъде последният ми мач за Италия“, сподели Киелини, който дебютира за Италия през 2004-та година.

“Любовната ми афера с Ювентус не е свършила и никога няма да свърши. Разбира се, до края на сезона трябва да преценя всичко и да говоря със семейството си кое е най-доброто. Нека първо завършим на четвърто място и спечелим Купата на Италия. След това ще седнем с двете ми семейства – това, с което живея, и Ювентус, и ще преценим кое е най-добре за всички”, каза още 37-годишният футболист.