Ювентус постави цена от 70 млн. евро на Бремер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед обмисля оферта през лятото за бразилския защитник

Бразилският централен бранител Глейсън Бремер е ключов играч за Ювентус, откакто се присъедини към клуба от градския съперник Торино. В информация на медията Fichajes твърди, че Манчестър Юнайтед ще трябва да плати 70 милиона евро, за да подпише с 26-годишния защитник.

Бразилецът се утвърди като важен играч за Ювентус и несъмнено е един от най-добрите централни защитници в Серия А. Той може да се окаже сериозно надграждане за “червените дяволи” спрямо играчи като Джони Евънс и Хари Магуайър. Остава да видим дали Манчестър Юнайтед е готов да плати подобна сума на Юве за правата на бразилеца.

26-годишният футболист е в пика на кариерата си и ще се стреми да окаже незабавно влияние във Висшата лига, ако заиграе на “Олд Трафорд”. Той има физиката да се справи отлично в английския футбол и може да бъде ключов играч за “червените дяволи”.

Манчестър Юнайтед изглеждаше уязвим в защита през този сезон и треньорът Ерик тен Хаг трябва да подобри отбраната на тима, ако иска отборът му да се състезава за големи трофеи. Футболист като Бремер може да ги трансформира в защита. 26-годишният играч е способен да играе и като ляв бек, което го прави още по-привлекателна опция за английския гранд.