Мбапе има оферти от Манчестър Юнайтед и Ливърпул, но гледа към Реал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френската звезда е желан от най-добрите отбори в света

Френското издание Le 10 Sport пише, че към Килиан Мбапе има поне три големи оферти, включително от Реал Мадрид. Другите два се предполага, че са от Манчестър Юнайтед и Ливърпул, въпреки че испанските грандове са големите фаворити за привличането на 25-годишния нападател.

Сагата с Килиан Мбапе може най-накрая да приключи през лятото, след като 25-годишният нападател обяви намерението си да напусне ПСЖ. Този път френският гранд не създава пречка за нападателя, тъй като е готов да приеме решението и да продължи напред.

Напълно очаквано много клубове ще бъдат силно заинтересовани да подпишат със суперзвездата, тъй като той ще бъде свободен агент през лятото. Въпреки предположенията, че Ливърпул може да не е в състояние да си позволи някой като 25-годишния нападател, в информацията се посочва, че Мбапе наистина има оферта от “червените”. По подобен начин Манчестър Юнайтед също представи своето предложение за французина, въпреки че нито един от отборите надали ще се пребори с Реал Мадрид за подписа на звездата на ПСЖ.

Реал Мадрид е категоричният фаворит за привличането на Мбапе през лятото. В продължение на години Флорентино Перес работи усилено, за да подпише с 25-годишния нападател и сега може би е моментът да сключи сделката.