Киелини призна след загубата в дербито: Надигаха ни категорично
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ювентус бе наидгран от Интер в Дерби Д'Италия и загуби с 0:2 на 'Сан Сиро' в неделя вечер

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини коментира поражението на своя тим от Интер с 0:2 на ‘Сан Сиро’ в неделя вечер. Бранителят призна превъзходството на съперника в дербито, като настоящият шампион на Италия не успя да се противопостави на съперника. Опитният защитник заяви, че “нерадзурите” са надиграли категорично “бианконерите” и домакините са искали повече победата, до която са стигнали заслужено.

“В някои моменти трябва да си скромен и да позволиш на съперника да владее топката, но нашият проблем беше, че когато притежавахме топката, допускахме много грешки и не успявахме да я задържим, както и да намерим път напред. Бяхме надиграни във всяка част от терена, продължавахме да играем с прекалено много докосвания и придвижвахме топката бавно. Направихме твърде много грешки. Може да се подготвяш колкото искаш, но въпросът е да го покажеш на терена. Ние не спечелихме нито един дуел срещу съперника, Интер искаше повече и заслужаваше успеха в дербиото”, заяви Киелини.

“Понесохме удар, но това не е нокаут, тъй като имаме време да наваксаме, сезонът е дълъг. Сега предстои двубоят Суперкупата с Наполи. За радост след три дни пак имаме мач, така че бързо ще оставим зад гърба ни последния двубой и ще се фокусираме върху спечелването на първия трофей за кампанията”, коментира пред Sky Sport Italia 36-годишният защитник на ‘старата госпожа’.