Кике Сетиен: С Меси сме в добри отношения, Барселона играе силно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мениджърът на Барселона Кике Сетиен обяви, че не се притеснява от нищо, след като в последно време се спекулира доста за мястото му начели на каталунския гранд. „Блаугранас“ вече изостават на цели 4 точки от големия съперник Реал Мадрид, а в медиите непрестанно излизат информации за напрежение между треньорското ръководство и футболистите на Барса.

Според испански медии, Лионел Меси и останалите тартори в съблекалнята открито негодуват срещу някои решения на Сетиен, което , много вероятно, ще доведе до неговото уволнение.

„С Меси се разбираме добре. Всички неща, които излизат по вестниците са спекулации. Двамата си казваме всичко, което е нужно.“ – обяви треньорът.

„Във всеки отбор и във всяка съблекалня има някаква структура и йерархия. Наясно съм с това и никога не ми е пречело. Даже напротив – аз никога не искам да налагам идеите си, а просто се опитвам да убедя играчите в тях. Знам, че сега се шуми много около мен, но това не е за пръв път. Това са нормални неща, особено когато отборът не побеждава. Никога не съм се замислял какво би станало лично с мен“ – продължи специалистът.

Сетиен бе запитан и за слуховете, че Меси може да си тръгне от Барселона: „Лично аз не съм чул той да коментира тази тема. Няма какво да кажа, това не е моя работа.“

Утре (неделя) Барселона ще трябва да гостува на Виляреал, а проблем за тима е много слабата форма, в която се намира Гризман. „Антоан е добре, той е отличен професионалист. Поговорихме си. Той е изключително позитивно настроен човек и критиките няма да му повлияят. Сигурен съм, че ще го видим да дава всичко от себе си на терена. Предстои ни двубой срещу един от отборите, който се справя най-добре, след подновяването на сезона. Тази среща идва в момента, когато играем добре. Представихме се силно срещу Атлетико Мадрид. На този етап изоставаме от Реал, но все още имаме своите шансове. Ще се борим за титлата до последно“- завърши пресконференцията Сетиен.