Кирил Ивков: “Защитата на Левски е много слаба!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият бранител смята, че съдиите се отнасят неуважително към Левски

Една от най-големите фигури в историята на Левски – бившият капитан Кирил Ивков, не скри преди утрешния дуел с големия съперник ЦСКА София къде се крие един от най-големите проблеми в играта на Сините.

Екс-бранителят смята, че дефанзивното звено определено не притежава класата, необходима за постигане на търсените цели. Освен това Ивков се оплака и от отношението на съдиите, припомняйки че съвсем наскоро Левски получи два червени картона (на Орлин Старокин и Илия Юруков) в мача с Царско село.

“Казах на Наско Сираков да вземе мерки, защото освен че имаме много проблеми, съдиите си правят с нас каквото си искат,” заяви Ивков. “Не си спомням откога не бяхме завършвали мач с девет души.

“Наско ми каза, че е оптимист за пролетта. Обеща, че ще вземем няколко нови играчи и положението няма да е такова, каквото е сега. Защитата ни е много слаба. А от нея се почва.

“Не само нямаме качество, а и количество. За ЦСКА какво да кажа. Показват добри игри. Победиха Рома, макар че точно този състав на Рома, щяха да го бият и с ветераните…”