Киров: Днешният мач показа, че има върху какво да се работи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лошо изиграно второ полувреме, направихме елементарни грешки при изнасяне на топката"

Треньорът на Арда Николай Киров не остана доволен от показаното на неговия тим през второто полувреме на двубоя с Ботев Враца. Кърджалийци поведоха с 2:0 преди почивката, а гостите останаха и с човек по-малко, но през втората част те успяха да върнат равенството. Все пак Арда спечели двубоя с 3:2, но интригата се запази до последния съдийски сигнал.

“Този двубой беше едно доказателство, че е ако не се настроим правилно преди мача, няма как да нямаш проблеми пред собствената си врата. Лошо изиграно второ полувреме, направихме елементарни грешки при изнасяне на топката. Разигравахме бавно, а бяхме с човек повече. Трябваше да търсим трети гол да успокоим двубоя. Там има какво да се работи”, заяви Киров.

“На полувремето коментирахме, че не трябва да има отпускане, а да играем все едно резултатът е 0:0 и сме 11 на 11 на терена. Започнахме да прибързваме, когато имаш такава преднина, трябва да си спокоен и да играеш със самочвуствие.”

“На този етап не мислим за класиране в Топ 3. Трябва да сме в първите 6 при делението, след това ще се мисли какво ни е положението. Започваме да се готвим за мача срещу Славия. Днешният мач показа, че има много върху какво да се работи”, каза още треньорът на кърджалийци.