Киров хареса двама чужденци, Арда преговаря с тях
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гръкът Русакис най-вероятно ще си тръгне от Кърджали

Преследващият историческа първа виза за европейските клубни турнири – Арда, e амбициран да сформира още по-силен състав за следващия сезон, като за целта вече се работи усилено по селекцията.

Редом със сигурните две нови попълнения – идващият от Берое ляв бранител Крум Стоянов, и крилото на Лудогорец Светослав Ковачев, който игра под наем в Кърджали през есенния полусезон, клубът от източните Родопи е набелязал още няколко играчи.

Ръководството на Арда вече преговаря с двама чужденци – централен бранител и конструктивен халф, чиито качества са били одобрени от наставника Николай Киров.

Все още не е напълно сигурно дали Спас Делев ще остане в Кърджали за следващия сезон. Острието в атаката на Арда има договорка с ръководството да бъде пуснат при добра оферта.

Все пак е по-вероятно, особено ако отборът се пребори в баража с Черно море за участие в Лигата на Конференциите, националът да продължи да облича екипа на финалиста в турнира за Купата на България.

Един от чужденците в отбора – гръцкият защитник Манолис Русакис, по всяка вероятност ще си тръгне. Бранителят така и не успя да пробие в първия състав на Киров.

Утре от 19.00 часа Арда ще изиграе последната си среща за сезона – баража за участие в Лигата на Конференциите с Черно море. В bet365 мобилно приложение можете да следите мача онлайн в реално време.

Феновете на тима очакват мача с изключителен интерес и вече правят организация за създаване на истинска латиноамериканска атмосфера на “Арена Арда” с множество ролки и вувузели.

Двубоят е част от мачовете по телевизията в неделния ден, като ще бъде излъчен пряко в ефира на “Диема Спорт”.