Киров: Много неща объркахме, не можеш да допуснеш такъв обрат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще видим как ще сме в сряда, важно е да има добро настроение", заяви той

Старши-треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров заяви, че не е остоанал доволен от поведението на отбора му при загубата с 1:4 от Лудогорец днес. Според него някои футболисти са изгубили концентрация и са допуснали малки грешки, от които съперникът е успял да се възползва, заради по-голямата си класа.

“Много неща се объркаха днес. До нашия гол стояхме добре, но не може да допуснеш пълен обрат за 5-6 минути с такива голове и автоголове. На Лудогорец малко пространство да му дадеш и се възползва от него. Не бяхме компактни днес, аз се опитах да направя някои ротации преди финала.

Всеки един, който взе участие е част от този отбор, единствено младите може да не бъдат критикувани, но от останалите всеки трябва да е концентриран и да си чака своя шанс. Не съм доволен.

В предния двубой се видя умора в някои играчи, които днес играха едно полувреме или не взеха участие. Ще видим как ще сме в сряда, въпросът е настроението след мача да е добро. Неприятно, но трябва да се отърсим от загубата. Лудогорец е като ЦСКА – възползват се от малките шансове”, каза Киров.