Киров: Не е само днес. Вече трети двубой губим точки в продължението
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Берое бе крайно разочарован от играчите си

Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели разочарованието си след загубата от Хебър с 3:1, която изпрати тимът му на бараж за оставане в efbet лига.

“Не е само днес. Вече трети двубой губим точки в продължението. Тежко е, няма как да не е тежко след такива моменти, но трябва излезем по най-бързия начин. По-неприятни са сцените в края на двубоя, заради които губим ценни играчи. Не трябва да си изпускаме нервите каквото и да се случва, за да можем да бъдем в пълния си актив като хора за баража, но няма да се случи това нещо. Нядавам се да няма много контузени. Възстановяваме утре и се готвим за баража, започна Киров.

Той коментира и причината Томислав Йорданов и Калоян Кръстев да не започнат като титуляри.

„Да, и двамата, и Калоян, и Тонислав имат здравословни проблеми. Наложи се да влязат, стигнахме до попадения, но отново допускаме елементарен гол. Такива попадения не трябва да допускаме. Съдбата ни бе подготвила само лоши неща дотук, Дай Боже в следващия двубой нещата да се променят“.

„Не е добре, когато не си в пълен състав. Няма смисъл да нападам някой индивидуално, че е допуснал грешка. Трябва да забравим тези последни два двубоя и да се готвим за следващия двубой, който е срещу непознат съперник. Освен това не се знае къде ще е баражът заради наказанието“, продължи Киров.

„Длъжни бяхме днес да си свършим работата, но Съдбата ни го предлага. Имаме 4-5 дни и трябва да се подготвим по най-добрия начин.

Задачата е трудна, но трябва да се справим. Във футбола няма лесни двубои, лесни противници и лесни задачи. Ние трябва да се подготвим и да се справим в събота“, завърши треньорът на Берое.