google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Белия говори за проблемите на Берое след поражението от Ботев Враца

Наставникът на Берое Николай Киров логично не бе доволен от представянето на неговия тим при поражението срещу Ботев Враца с 0:2. Специалистът обясни, че за да се избегнат такива поражения, отборът трябва да държи повече топката в атака, но това не се случва. Киров обеща след зимната пауза тимът на Берое да бъде с друг облик в атака.

“Ние проблемите си ги знаем, няма смисъл да продължаваме да ги коментираме. Класата ни в атака и на състезателите там им е доста трудно в efbet Лига. Мога да поздравя домакините – заслужен успех. Бяха по-агресивни през първата част. Мисля, че всичко се реши след второто попадение”, започна Киров.

“Моите виждания за развитието на играта са свързани с атаката, но там са ни огромни проблемите. Лошото е, че моментът е неподходящ. Да, Абубакар Тунгара ще влезе другия двубой, но се налага да играе на непривична за него позиция. Ще мислим някакви варианти. Няма как да тръгне разиграване, ако няма как хората напред да задържат топката. Топката трябва да се държи много повече в предни позиции, ако искаме да печелим”, добави Ники Киров.

“Загубата е неприятна. Трябва да търсим промяна в атака, за жалост, най-вероятно ще е след Нова година”, каза още Киров и добави, че новият нападател Вини Трибуле надали и е в някаква невероятна форма, тъй като дълго време не е играл. Очаква се футболистът да бъде картотекиран и използван в мача срещу Арда в следващия кръг.