Киров: Трябват промени в нападение, лесно допускаме голове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще търсим различни схеми на игра, няма да се откажем“, заяви треньорът на Берое

Николай Киров допусна втора поредна загуба начело на Берое, като след поражението от Левски специалистът призна, че се опитва да налучка най-подходящата схема на игра. Той е наясно, че настроението в отбора е понижено, но отборът на Берое има футболисти, с които да излезе от тази ситуация.

„Стремим се да променим доста неща, най-вече в нападение. Гледаме да налучкаме схемата, с която да се противопоставим по-добре. Създаде се хубава футболна атмосфера, дойдоха много хора, но не успяхме да ги зарадваме. Лесно допускаме голове, както срещу Славия, и създадохме твърде малко напред“, каза Ники Киров.

„Пробваме различни формации на игра, да видим с коя ще изглеждаме по-офанзивно. Продължаваме. Ще се стремим както на тренировъчния процес, така и в следващите мачове да залагаме повече на атаката“, добави той.

„Имаше леки неточности, което е нормално. Трябва да сменяме схемите на игра по време на шампионата. Ще търсим различни варианти, няма да се откажем“.

Киров заяви, че на този етап в Берое най-вероятно няма да има нови играчи. Той добави, че в тима е понижено настроението, но има опитни играчи които да изкарат отбора от това състояние.