Клаудиу Кешеру ще прекрати кариерата си и обмисля да стане треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Напоследък имах много трескаво време и предпочетох да се отдръпна от светлините на прожекторите, за да намеря спокойствие. Първоначално не можех да стоя на едно място, но след около месец сякаш се адаптирах. Ходих и на психолог, за да приема прехода. След 22 години да промениш напълно начина си на живот е трудно”

Голмайстор номер 1 в историята на Лудогорец Клаудиу Кешерю е взел решение да тръгне на психолог, за да намери спокойствие и баланс, преди да прекрати футболната си кариера. За последно Кешерю игра в УТА Арад. Той има 13 гола в 46 мача за румънския национален отбор, като участва на Евро 2016.

Едни от най-силните си години нападателят прекара в България с екипа на Лудогорец. Той пристигна на “Хювефарма Арена” през 2015 година и остана 5 години, в които вкара 139 гола в 242 мача.

“Напоследък имах много трескаво време и предпочетох да се отдръпна от светлините на прожекторите, за да намеря спокойствие. Първоначално не можех да стоя на едно място, но след около месец сякаш се адаптирах. Ходих и на психолог, за да приема прехода. След 22 години да промениш напълно начина си на живот е трудно”, призна Кешерю пред румънската преса.

Сега плановете на бившия румънски национал са да остане в треньорската сфера, като вече е започнал курсове за треньор.

“Искам да остана в спорта и вече започнах да ходя на училище за треньори. Все още не съм задал приоритетите си”, добави той.