Клоп имал таен профил в Instragram, следвал всичките си играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Германецът разкрива пикантерии в забавно интервю за talkSPORT

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че от миналото лято има таен акаунт в Instagram и е последовател на всички футболисти на Червените.

През последните години германският специалист нееднократно коментира плюсовете и минусите на социалните мрежи, но неизменно заявяваше, че не иска да има свой профил в нито една от тях. В интервю през 2017 година Клоп дори обяви, че “определено е твърде стар за социалните мрежи”.

Но в изключително забавно интервю с Лора Уудс от talkSPORT, босът на мърсисайдци изненада мнозина с признанието, че всъщност притежава таен акаунт в Instagram и следва всички свои играчи.

“От миналото лято съм в Instagram. Не съм активен, но следвам всичките си играчи “, сподели Клоп.

„Вече дори казах на Окс (б. р. – Алекс Окслейд-Чембърлейн), че го следвам, както и момичето му. Те очевидно водят забавен живот, когато аз не съм наоколо,” допълни германецът с широка усмивка.

“Имам си тайно име. Разбирам все повече и повече принципите на социалните медии, но никога няма да бъда активен там… Все пак е забавно, макар че когато вляза там, винаги виждам едни и същи момчета.

Клоп имал таен профил в Instragram, следвал всичките си играчи 1

“Хубавото е, че никога повече не мога да забравя един от рождените дни на моите играчи! Това е наистина страхотно.”

На въпрос към кого би се обърнал първо в случай на проблеми с автомобила си, Клоп без колебание назовава египетския нападател Мо Салах, добавяйки че именно от Instagram e научил за удивителните му жестове на човечност.

Наскоро видео, в което головият крал на “Анфийлд” защити бездомник от подиграващи му се хора на бензиностанция набра изключителна популярност. В него се вижда и как Салах изтегля сума пари от банкомат и ги дарява на нуждаещия се човек.

“Мо Салах!,” изстреля Клоп , преди поредната широка усмивка да грейне върху лицето му. “Очевидно той най-често се замесва в инциденти по улиците, а и познава всички хора по бензиностанциите…

„Той, разбира се, не ми каза, трябваше да го видя там (в Instagram), за да разбера. И да, той винаги знае къде е следващата бензиностанция и ще може да ми помогне.”

На въпрос пък кой е най-добрият готвач сред играчите на Ливърпул, Клоп, след кратко замисляне отвръща: “Али (имайки предвид бразилския вратар Алисон).

Запитан кой би го заместил най-добре като мениджър измежду футболистите, германецът назовава капитана Джордан Хендерсън. Джини Вайналдум пък би бил перфектният импресарио на Клоп, в случай че му се наложи да започне актьорска кариера.

Големият въпрос в съблекалнята на Червените сега е дали ще бъде разкрит тайния профил на боса…