google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Главният треньор на Ливърпул - Юрген Клоп, обобщи резултата от мача от 27-ия кръг на английската Висша лига с Уест Хем Юнайтед (3:2).

Главният треньор на Ливърпул – Юрген Клоп, обобщи резултата от мача от 27-ия кръг на английската Висша лига с Уест Хем Юнайтед (3:2).

„Хареса ми начинът, по който започнахме играта. Вкарахме добър първи гол. Трябва обаче да подобрим играта при овладяването на топката. Имахме проблеми в това отношение. Уест Хем Юнайтед бързо придобиваха топката след ударите във вратата и това определено ни създаде трудности. Стандартите, на които залагаме и които спазваме, успяха да ни върнат в играта, помогнаха ни отново да влезем в ритъм. Бихме могли да играем по-добре по много начини, но за да се поддържа подобно ниво, не би могло да се играе блестящо през цялото време. Но съм много доволен от отношението, което проявихме. Играта на Робъртсън и Александър-Арнолд не беше идеална, но в същото време имахме страхотни моменти, така че всичко е наред.

Финалът на Шампионската лига много ни помогна да осъзнаем, че не сме в състояние да спрем. Тогава казах, че това беше най-лошият край, в който играх, но спечелихме! Този сезон се научихме да правим нещата правилно.

Мислех, че рекордът на Манчестър Сити никога няма да бъде надминат или поне няма да е никак лесно да се повтори. Но ние го направихме и, честно да си призная, не мога да повярвам, че се случи. Виждате как играе Манчестър Сити –  това е отбор, който може да спечели всичките си следващи мачове. Мога да обобщя само с няколко думи и те са, че трябва да продължим да печелим “, заяви Юрген Клоп пред BBC.

Припомняме, че Ливърпул досега е отбелязал 79 точки и заема 1-во място в класирането на английската Висша лига.

 

В следващия кръг на пътя им е се изпречи  Уотфорд, който заема предпоследното място. Мачът ще се проведе на 29 февруари на стадион Vicarrage Road във Уотфорд (Англия). Срещата започва в 19:30 българско време.