google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Ливърпул Юрген Клоп коментира горещата тема с евентуалното напускане на Лео Меси на “Камп Ноу” като немският специалист увери, че няма дори малка вероятност мърсисайдци да се включат в битката за аржентинеца.

„Няма шанс. Числата са нищо за нас, така че няма нужда изобщо да мислим по темата“, сподели 53-годишният специалист по време на днешната си пресконференция преди финала за Къмюнити Шийлд срещу Арсенал в събота.

Както е известно, в договора на Меси има клауза за откупуване на стойност 700 милиона евро, макар че аржентинецът ще направи опит да напусна като свободен агент чрез клауза в договора си с Барселона.

„Кой не би искал да го има в отбора си?“, коментира още треньорът на Ливърпул по повод Меси. Към момента фаворит за подписа на аржентинската звезда изглежда големият съперник на Ливърпул в Англия – Манчестър Сити.

„Разбира се, че ще им помогне. Да ги победим би станало още по-трудно, не че сега не е”, сподели Клоп.

Според наставника на Ливърпул, ако Лионел Меси заиграе в Англия, то това ще помогне за реномето на Премиър Лийг.

„Разбира се, че ще помогне да имаш най-добрият футболист в света в своята лига. В Англия футболът е различен, затова с удоволствие бих искал да го видя да играе тук.“