Клоп се е насочил към Верати за заместник на Фабиньо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Един евентуален трансфер на Верати би паснал идеално в запълването на липсата на Фабиньо и ще донесе необходимата класа в състава на мърсисайдци.

Фабиньо е на изхода на “Анфийлд”, а Юрген Клоп се принуждава да търси заместник на 29-годишният бразилски дефанзивен полузащитник. Търсеният заместник в халфовата линия може да бъде Марко Верати.

Именно италианецът е сред спряганите за напускане от „Парк де Пренс“. Пред шампионите от Лига 1 се налага да се разделят с футболисти заради правилата за финансов феърплей. Интерес към него проявяват испанските Атлетико Мадрид и Барселона, но се предполага, че националът на “скуадра адзура” би избрал да заиграе във Висшата лига след 11 години във Франция.

Клоп опитва да подсили полузащитата си, защото Джеймс Милнър, Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн потърсиха нови предизвикателства за кариерите си, а капитанът Джордан Хендерсън и Фабиньо ще заминат към Саудитска Арабия в скоро време. Един евентуален трансфер на Верати би паснал идеално в запълването на липсата на Фабиньо и ще донесе необходимата класа в състава на мърсисайдци.