Клоп след 1:1 с Челси на старта: Гледам позитивно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Видях доста неща, които ми харесаха, но и такива, които не ми харесаха особено", анализира той.

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, даде мнението си след равенството 1:1 срещу Челси на “Стамфорд Бридж” в първи мач за новата кампания в Премиър лийг.

“Доволен съм от точката. Започнахме мача добре и това ми хареса. Всичко, което бяхме тренирали, се получаваше. В един момент обаче отворихме вратата за Челси, загубихме топката в няколко ситуации, в които не трябваше. Челси постепенно подобри играта си, а ние се наложи да се борим здраво, за да останем в мача. Видях доста неща, които ми харесаха, но и такива, които не ми харесаха особено. Това бе първи мач, на трудно място, така че предпочитам да гледам позитивно”, каза Клоп.

Германският наставник коментира и поведението на Мохамед Салах, който бе много ядосан, след като бе сменен в 77-ата минута на срещата. Една от причините за реакцията на египетския национал е заради това, че той можеше да се превърне във футболиста с най-много попадения в първия кръг на Висшата лига, ако беше реализирал в този мач.

“Не съм говорил с него все още. Не знаех, че ако отбележи в този мач, ще направи рекорд. Разбирам разочарованието му, но аз съм мениджър и отговарям за целия отбор. В този момент прецених, че имаме нужда от свежи крака и смените имаха смисъл. Мачът бе доста напрегнат за всички, това е всичко, което мога да кажа. Реакцията му е нормална”, обяви Юрген Клоп.