google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако погледнете мача, ние не заслужавахме повече от точка", каза треньорът на мърсисайдци

В неделя отборът на Ливърпул допусна грешна стъпка във Висшата лига, след като направи реми 1:1 гостуването на Лутън в двубой от 11-ия кръг на шампионата. Мърсисайдци бяха тотални фаворити за победата, но реалността бе такава, че се спасиха от поражение с гол в добавеното време на Луис Диас.

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше как да бъде доволен от резултата на „Кениуърт Роуд“. Той заяви, че тимът му е трябвало да създаде повече положения и поздрави съперника за добрата им игра.

„Поздравления за Лутън за начина, по който се защитаваха и по който играха. Имахме много положения, а трябваше да имаме много повече. Вратарят направи няколко спасявания, но не твърде много от близко разстояние. Трудна задача е да останеш напълно концентриран“, заяви германският специалист.

„Мисля, че през първата част най-големите шансове бяха пред Райън Гравенбърх и Диого Жота. В тези моменти не бяхме достатъчно точни, не достатъчно убедителни, за да пренесем играта в друга посока. Ако погледнете мача, ние не заслужавахме повече от точка. Можехме да спечелим срещата и трябваше да запишем победа , но с всички шансове, които пропуснахме и не създадохме, това беше резултатът, който заслужавахме и резултатът, който Лутън също заслужаваше“, каза Клоп.