Клоп: “Трябва да играем по нашия си начин!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Германският специалист засипа със суперлативи Карло Анчелоти

Германският мениджър Ливърпул Юрген Клоп смята, че би било погрешно ако неговият тим излезе във финала в Шампионската лига с Реал (Мадрид) с мисъл за реванш.

Мърсисайдци загубиха заключителния дуел в най-комерсиалния европейски клубен турнир през 2018 година, отстъпвайки именно на Кралския клуб.

“Имаме усещането, че трябва да възстановим реда, но това не може да бъде основната ни мисъл”, коментира Клоп пред уебсайта на УЕФА.

“Ако излезем с мисълта за реванш и отплата, нещата няма да ни се получат. Това не е нашият стил. Класирахме се за този финал по различен начин. Трябва да играем по нашия си начин и ще се опитаме да го направим.

“Той се изказа много ласкаво и за старши треньора на Реал Карло Анчелоти, наричайки италианеца “невероятно приятел колега” и добави, че се надява повече хора да мислят за него по същия начин.

“Веднъж ме попитаха какво бих искал да пише на гроба ми. Отговорих, че е “той беше готин човек”. Това ще бъде напълно достатъчно.

“Единственото ми притеснение е, че не искам да преча на други хора, за да бъда успешен. Досега не се е налагало, така че и сега няма да се случи.”