Ключов футболист на Милан не бърза с новия договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хакан Чалханоглу може да приеме оферта на Зенит и да напусне "Сан Сиро"

Отборът на Милан се класира за Шампионска лига за следващия сезон, но може да загуби един от ключовите си играчи – Хакан Чалханоолу. За момента турският национал не е взел решение за бъдещето си. Контрактът му с Милан изтича на 30 юни, а “червено-черните” му отправиха предложение за нов договор с годишна заплата от 4 млн. евро.

“Милан е специален отбор за мен. Върнахме се в Шампионската лига след толкова години и това е много добро постижение. Още не съм решил къде ще играя през следващата кампания. Сега не искам да мисля за това, концентриран съм върху ЕВРО 2020”, заяви Чалханоолу пред Fotomac.

Чалханоолу има оферта от руския шампион Зенит. Грандът от Санкт Петербург е готов да му предложи по-голяма заплата от тази, която предлага Милан. Лично наставникът на Зенит – Сергей Семак, настоява да има турския плеймейкър в състава си, за да подсили отбора за участието в ШЛ.

Хакан Чалханоглу пристигна на “Сан Сиро” през 2017 година от Байер Леверкузен с трансфер на стойност 23 млн. евро. През изминалия сезон той се разписа 9 пъти като взе участие в 43 мача във всички турнири.