Ключов играч на ЦСКА може да пропусне първия мач на тима в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-постоянният футболист на ЦСКА от началото на сезона Тиаго е възможно да не започне като титуляр в мача срещу Сиренс от Лига Европа като “червените” започват участието си в турнира в четвъртък от 20:00 часа на “Българска армия”. Португалецът бе сменен принудително в 81-ата минута на двубоя срещу Ботев Враца, като напусна терена накуцвайки.

Травмата на Тиго не е тежка, но е възможно да получи почивка в четвъртък, а италианският халф Стефано Белтраме да получи място сред титулярите. Италианецът влизаше като резерва и в 3-те срещи на ЦСКА от началото на първенството, а срещу Ботев Пловдив донесе трите точки на “червените” с красив гол от фаул в добавеното време.

На разположение на Стамен Белчев за старта на ЦСКА в евротурнирите ще е защитникът Брадли Мазику. Той не взе участие в двубоя с Ботев Враца, защото стана баща. Мазику е пътувал до родината си, което го извади от групата за срещата. На мястото му стартира Жеферсон, но той напусна контузен още преди почивката на срещата.

ЦСКА ще се стреми към убедителна победа срещу Сиренс в четвъртък. Отборът е в добра форма, като впечатлява в предни позиции. ЦСКА е вкарал минимум две отбелязани попадения в последните си 8 срещи. Серия, която започна в края на миналия сезон при победите над Локо Пловдив с 2:1 и срещу Берое с 5:0.