Добави коментар
Градоначалникът се зарече да не даде нито лев за клуба, даващ поле за изява на "деградирали хулигани"

Кметът на Перник Станислав Владимиров даде чудесен пример на редица български клубове, включително на някои от зовящите си като грандове, как трябва да се процедира с „формирования“, прикриващи се като футболни клубове.

Днес шепа лумпени написаха поредната позорна страница в историята на Миньор (Перник), демонстрирайки отвратително и абсолютно неприемливо поведение спрямо гостуващите привърженици на Берое (Стара Загора) по време на срещата в турнира за Купата на България.

Двама малолетни фенове на заралии пострадаха сериозно при баталните сцени, а половин дузина автомобили, паркирани в близост до стадиона, бяха потрошени.

Кметът на Перник назова истината за приматите с шалчета на Миньор 1

Тук, разбира се, остава открит въпросът и за поведението на местните органи на реда, които отлично познават групата, създаваща отвартителен имидж на западния град.

Ето и какво написа кметът Владимиров:

Догодина НЯМА ДА ПРЕВЕДА нито един лев на хулиганското формирование , прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка).
Хората не плащат данъци , за да издържат простотията, агресията и комплексите ви!
Със спестените пари за изпотрошеното от Вас , ще създам и оборудвам доброволно звено в услуга на перничани , което да е в полза на хората, в случаи като този със Сашко.
От едната страна имаме ГЕРОИ, като безстрашните ДОБРОВОЛЦИ на Перник , с които се гордеем….от другата страна имаме ДЕГРАДИРАЛИ ХУЛИГАНИ от които ни е срам. Контрастът е огромен. Първите са бъдещето. Вторите остават в миналото.
Това е не само административен избор. А цивилизационен. Точка.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 10 гласували