Кобрата: Чувствам се в спортния пубертет
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В интервю пред българските медии, Кубрат Пулев заяви, че на всяка цена ще победи Антъни Джошуа, даже и ако двубоят се състои в английската столица.

Припомняме, че всички с нетърпение очакват срещата между колосите, за която беше обявено, че ще се играе през месец май или в най-лошия случай в първите дни на месец юни.

Относно мястото, то все още не е договорено. Пулев заяви, че предпочита мачът да е в Истанбул. За съперника му пък се знае, че иска да се бие в Лондон.

Кубрат увери феновете си, че със сигурност срещата ще е зрелищна. Той се готви за предстоящата победа вече почти месец в базата в Белмекен.

Срокът, който боксьорът си определя като оптимален за една добра подготовка, е пет месеца. Той увери своите привърженици, че много бързо влиза във форма, стига да няма контузии.

Припомняме, че през 2017 година Кобрата пропусна един мач с Джошуа точно заради това. Боксьорът обаче увери, че физическата болка не го притеснява и няма да го спре.

Той каза още, че играе не заради парите, а за да може България да се похвали със световен шампион в тежка категория. Колкото до съперника си, Пулев в никакъв случай не подценява възможностите му и дори го нарече „опасен“, поради уменията му да нанася серия бързи удари. След това обаче има нужда от време, за да се възстанови, наясно е Кубрат.

След това се похвали, че в момента изживява период, който може да бъде наречен „спортен пубертет“ и е в цветущо здраве и перфектна форма.