Кобрата: “Очаквам един красив нокаут!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пулев сподели, че дори на тази възраст не престава да се учи и усъвършенства

Кубрат Пулев за пореден път демонстрира сериозно самочувствие преди сблъсъка за световната титла по бокс в тежка категория с Антъни Джошуа.

Кобрата прогнозира, че дуелът в Лондон на 12 декември ще завърши с негова победа. Нещо повече, Пулев заяви, че феновете му могат да очакват “красив нокаут” в някои от от по-късните рундове.

“В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален”, коментира Кобрата. “Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да очаквате един хубав, красив нокаут.”

“Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви така както природата го е начертала. Интересува ме само моята ситуация, моята форма, моето желание за игра, моето желание за победа, хъса ми.

“Интересува ме жаждата ми да отида и да победя. Това е важно за мен. За мен не е важно другия да е зле, важно е аз да съм добре”, каза той в социалните мрежи.

“Научих много неща за себе си. Постоянно уча, постоянно анализирам себе си и не е лесно човек да бъде критичен дори и към себе си.

“Макар че от друга страна аз се възхищавам на себе си за много от нещата, колкото и нескромно да звучи. Но въпреки всичко анализът на всяка една ситуация в живота дава на човек възможността да се развива, да е още по-добър в утрешния ден.”