Кобрата отново възропта срещу мотаенето на Джошуа

Прочетена:143
Кобрата отново възропта срещу мотаенето на Джошуа 1
0 0

Кубрат Пулев за пореден път атакува вербално световния шампион Антъни Джошуа като този път освен обичайните призиви за възможно най-скорошен дуел заяви, че британцът има проблеми с психиката.

Кобрата повтори заканите си, че е готов да се бие с AJ по всяко време и навсякъде, дори в предпочитания от родения в Уотфорд боксьор с нигерийски корени – Лондон.

“Световният шампион продължава да се бави с новата дата за мача,” коментира европейският шампион за аматьори от първенството в Ливърпул през 2008 година.

“Разбирам пандемията и всичко останало, но смятам, че без проблем можем да се бием до края на годината и точно за това се подготвям.”

Агентът на Джошуа Еди Хърн вече обяви, че се опитва да организира срещата през първия или втория уикенд на декември в Лондон.

“Няма значение къде и кога, аз съм готов,” настоява Пулев. “Последното, което чухме, е 5 декември, а Лондон е фаворит да приеме двубоя.

“Смятаме, че са избрали този вариант, защото него го е страх да се бие извън Лондон. Аз мога да се бия навсякъде. Готов съм, гладен съм и знам, че ще победя.

“Той със сигурност е много добър боксьор, световен шампион е, но също така има и много пробойни в играта му, които мога да използвам, за да го победя. Според мен той има проблем с психиката.

“Това ще бъде победа за моята страна. България никога не е имала световен шампион в тежка категория и това ще бъде победа не само за мен, но и за целия народ в родината ми. Искам да ги направя наистина щастлив.”

Сподели