Кобрата отново възропта срещу мотаенето на Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Кубрат Пулев за пореден път атакува вербално световния шампион Антъни Джошуа като този път освен обичайните призиви за възможно най-скорошен дуел заяви, че британцът има проблеми с психиката.

Кобрата повтори заканите си, че е готов да се бие с AJ по всяко време и навсякъде, дори в предпочитания от родения в Уотфорд боксьор с нигерийски корени – Лондон.

“Световният шампион продължава да се бави с новата дата за мача,” коментира европейският шампион за аматьори от първенството в Ливърпул през 2008 година.

“Разбирам пандемията и всичко останало, но смятам, че без проблем можем да се бием до края на годината и точно за това се подготвям.”

Агентът на Джошуа Еди Хърн вече обяви, че се опитва да организира срещата през първия или втория уикенд на декември в Лондон.

“Няма значение къде и кога, аз съм готов,” настоява Пулев. “Последното, което чухме, е 5 декември, а Лондон е фаворит да приеме двубоя.

“Смятаме, че са избрали този вариант, защото него го е страх да се бие извън Лондон. Аз мога да се бия навсякъде. Готов съм, гладен съм и знам, че ще победя.

“Той със сигурност е много добър боксьор, световен шампион е, но също така има и много пробойни в играта му, които мога да използвам, за да го победя. Според мен той има проблем с психиката.

“Това ще бъде победа за моята страна. България никога не е имала световен шампион в тежка категория и това ще бъде победа не само за мен, но и за целия народ в родината ми. Искам да ги направя наистина щастлив.”