google новини лого Последвай ни
Добави коментар
България е уникална, защото пази своите изконни ценности, а не имитира всяка поредна мода, написа Пулев

Кубрат Пулев използва социалните мрежи, за да изрази за пореден път своята огромна привързаност към България.

Няколко дни преди очаквания с огромен интерес сблъсък с Антъни Джошуа, Кобрата отправи разтърсващо послание. Ето го и него:

Мисля си понякога, защо въпреки всичко, толкова обичам България?

България е велика не само, защото е на това географско местоположение и притежава огромни ресурси, а защото има удивителен интелектуален потенциал. България е велика не, защото иска да доминира над другите, а защото е била цивилизационно ядро и е майката на първообраза на езика, на който милиони хора днес говорят. Хората й са с огромни сърца, които могат да обичат и да прощават! Наши владетели са спирали нашествията в Европа на нашественици от други култури.

България е велика, защото е родила безброй таланти в науката, в културата, в изкуството и спорта. България е била водена от велики владетели и знам, че може да бъде решаващ фактор на европейската и световната сцена. България е уникална, защото пази своите изконни ценности, а не имитира всяка поредна мода. В дигиталния и глобален свят на 21 век, велики ще са тези нации, които печелят приятели, уважение и симпатии, които изграждат коректни партньорства и доверие, а не онези, които заплашват и сочат с пръст