Кобрата за AJ: “Ще го бия много убедително!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пулев прогнозира, че мачът ще се проведе в Лондон въпреки новата национална карантина във Великобритания

Кубрат Пулев изрази увереност, че ще надиграе категорично световния шампион Антъни Джошуа в очаквания с огромен интерес бой между двамата на 12 декември в Лондон.

“Джошуа трябва да се притеснява за трите си титли, които ще ги има още съвсем малко време,” коментира Пулев пред Nova TV. “Естествено мачът ще е много труден, противникът има достатъчно опит, Антъни Джошуа, но смятам, че ще го надиграя по всички параграфи и смятам да го бия много убедително.”

Кобрата, който тренира здраво за дуела от три месеца, в момента е на подготвителен лагер във високопланинската база Белмекен, като в тренировките му са включени спаринги, бягане и силови упражнения.

“Правя абсолютно всичко, което трябва, за да съм в топ форма и да мачкаме,” уверено заяви Пулев. “И естествено за този голям, грандиозен мач трябва да съм на ниво, за да мога да победя.

“Остана не повече от месец, което наистина е много малко време, но е изключително важно и напълно достатъчно, за да, на наш език, да се изпиля и да мога да отида и да мачкам.

Кобрата планира заключителната фаза на подготовката му да протече в Германия.

„Предвид ситуацията в световен мащаб с COVID, тук (в Белмекен) беше най-доброто място,” разкрива той. “За да дойде човек тук, се изисква и PCR тест. Аз също държа на това нещо.

“След като слезем от тук, ще отидем пак на подобно място, което да бъде уединено, да няма външни лица, където да мога да се подготвя максимално сигурно.”

Пулев смята, че е малко вероятно мачът му с Джошуа да бъде преместен от Лондон, независимо от изразените опасения на мастития промоутър Еди Хърн.

„Мисля, че ще остане в Лондон и надали ще бъде друга дестинация,” коментира Кобрата. “Аз нямам никакъв проблем където и да се осъществи мача, аз съм готов и се чувствам в много добра форма.”

Пулев е категоричен, че ще има възмездие за контузията, която го спря по пътя към жадуваната титла предишния път.

„Не се качвам заради парите, аз се качвам, за да побеждавам, за да взема титлите и те да станат български,” каза Пулев. “И виждате 2 години аз държа на думата си и смятам, че всичко това сега ще стане факт.”