Коце Ангелов: “Нещата вече ще се случват по сладкия начин”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Янтра надигра Добруджа с 2:1, независимо че цяло второ полувреме игра с човек по-малко

Наставникът на Янтра Костадин Ангелов изрази увреността си, че неговият тим върви по правилния път след изстраданата победа над Добруджа (Добрич) с 2:1 в 16-ия кръг на Втора лига.

Габровци стигнаха до ценния успех след гол от дузпа на Християн Кожухаров в добавеното време, като цяло второ полувреме Янтра игра с 10 души заради червения карто на Мартин Ангелов.

Коце Ангелов: "Нещата вече ще се случват по сладкия начин" 1

“Изстрадана, но заслужена (победа)” заяви Ангелов след края на драматичния успех. “Видях едно страхотно себераздаване, едни истински мъже на терена, които абсолютно си заслужиха победата.

“Имахме и още една ситуация, в която можеше да отбележим, при това с човек по-малко. При положение, че с човек по-малко създаваме и не допускаме положения, означава, че отборът наистина напредва. Показа това, което на мен ми се искаше да видя.

“Искам да поздравя играчите, защото те изнесоха този мач. Те ми дават надежда и ме карат да бъда спокоен за бъдещето на Янтра.

“Това място, на което се намираме е незаслужено. В момента нещата се случват по правилния начин, по сладкия начин. Оттук нататък отборът ще изглежда по начина, по който изглежда днес.”

Янтра игра в състав: Иван Гошев, Мартин Ангелов, Костадин Гаджалов, Христо Митев, Тони Иванов, Георги Върбанов, Константин Иванов (72-Стоян Иванов), Петър Казаков, Владислав Мисяк (50-Ивайло Григоров), Християн Кожухаров, Пламен Кожухаров

Габровци заемат 15-о място във временното класиране с 9 точки от 14 мача, две точки по-малко от Локомотив (Горна Оряховица) и пет по-малко от Миньор (Перник).

В същото време Янтра обяви, че от днес започва продажбата на богата гама фен артикули на клуба.

Ето и съобщението на габровския тим:

“Всеки един, който иска да подкрепи любимия отбор и има желание да се сдобие с официален или тренировъчен анцуг, ветровка или елек, шал или флаг, бяла, зелена, червена или черна мачова фланелка, може да го направи всеки делничен ден между 16:00 и 18:00 часа в офиса на клуба в спортна зала „Орловец“. Възползвайте се и от опцията да закупите фен артикул по всяка време на деня от основния ни партньор – магазин “Label M” на ул. „Цанко Дюстабанов“ 15, през седмицата между 10:00 и 19:00 часа, а в събота – от 10:30 до 15:00 ч

Коце Ангелов: "Нещата вече ще се случват по сладкия начин" 2