Коефициентите в Betano.bg са в полза на Челси срещу Брайтън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Богатата програма с английски футбол продължава и тази седмица, като в последните дни на 2021-ва година ще се проведат доста мачове от Висшата лига.

В сряда вечер Челси се изправя срещу Брайтън на собствен терен в двубой от 20-ия кръг на първенството. “Сините” са фаворити за победата, тъй като коефициентите в букмейкъра Betano са в тяхна полза и очакванията са за домакинска победа. Дори и да нямате в Betano.bg регистрация, вие може да видите какви коефициенти предлага букмейкърът за спортните събития и да ги сравните с други доставчици на онлайн залагания, в които имате регистриран акаунт. Според Бетано Челси няма да се затрудни в домакинството на Брайтън и ще спечели трите точки.

В сряда вечер тимът на Челси ще се опита да запише 13-ата си победа от началото на сезона във Висшата лига. След 19 изиграни срещи, воденият от Томас Тухел отбор заема 3-ата позиция в класирането с актив от 41 точки след 12 успеха, 5 ремита и 1 загуба от началото на тази кампания при голова разлика 42-13. Челси има втората най-добра защита в лигата, поради което Betano дава висок коефициент Брайтън да отбележи попадение на “Стамфорд Бридж”. Челси обаче не запази суха мрежа в последния си мач – гостуването на Астън Вила на Коледа, в което лондончани записаха успех с 3:1. Появата на Ромелу Лукаку през втората част вдъхнови отбора за победата, като белгиецът бе точен за 2:1 и изработи дузпа в края, която бе реализирана от Жоржиньо. За италианеца това бе втори точен изстрел от бялата точка в срещата с бирмингамци.
В момента Челси е в серия от две поредни победи, след като през миналата седмица надви и Брентфорд с 2:0 в Купата на Лигата. “Сините” имат едно поражение в изминалите десет срещи във всички турнири – 2:3 от Уест Хем на 4-ти декември. Покрай това поражение имаше период, в който отборът от Западен Лондон допусна два или повече гола в три поредни срещи, но в последно време подобри играта си в защита.

Тимът на Брайтън се намира в първата половина на класирането, заемайки 9-ото място с актив от 23 точки. “Чайките” започнаха силно кампанията и доста време бяха в топ 6, но поредица от слаби резултати ги смъкна надолу в класирането. Брайтън нямаше успех доста дълго време, но зарадва феновете си на Коледа с победа. Отборът на Греам Потър надви Брентфорд с 2:0 на собствен терен и така спечели за първи път в лигата от 19-ти септември насам, когато записа победа с 2:1 над Лестър. В своите гостувания Брайтън има едно поражение в осем срещи в първенството този сезон. Въпреки това букмейкърът Betano очаква “чайките” да загубят срещу Челси на “Стамфорд Бридж”. През този сезон Брайтън отмъкна точка от “Анфийлд” срещу Ливърпул, така че не трябва да бъде подценяван.

Последният двубой между Челси и Брайтън се игра на “Стамфорд Бридж” на 20-ти април тази година, като срещата завърши наравно 0:0. Два от последните три двубоя между двата тима в Премиър Лийг завършиха наравно, като за този период Челси има и успех с 3:1 като гост. “Сините” доминират срещу Брайтън и имат шест победи в предходните десет срещи, така че ще бъде логично да спечелят в сряда вечер и да се доближат до лидера Манчестър Сити, който по-късно същият ден гостува на Брентфорд и шансовете да допусне грешна стъпка са малки.