Коефициентите в Betano сочат победа на Байерн срещу Аугсбург
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборите на Аугсбург и Байерн Мюнхен ще се изправят един срещу друг в петък вечер от 21:45 часа за мач от 12-ия кръг на германската Първа Бундеслига.

В момента домакините са на 16-а позиция в таблицата с 9 точки, докато баварският гранд е на 1-во място, като уверено води в класирането с 28 точки, спечелени в 11 срещи. Коефициентите в букмейкъра Betano са изцяло в полза на Байерн, като очакванията са шампионът на Германия да срази Аугсбург. Ако имате Betano регистрация в сайта на букмейкъра, ще може да вземете специален бонус за залози на спорт, който ще ви даде още по-голям шанс за печалба. Ако сте от феновете на Бундеслигата или на другите първенства, betano промо код за бонуса е една много добра алтернатива за залог на фаворита в избрания мач. Ето и коефициентите на букмейкъра за предстоящия мач Аугсбург – Байерн .

Последната среща между Аугсбург и Байерн завърши с категорична победа за тима на Юлиан Нагелсман през май 2021 г. Баварците в момента са в серия от три поредни победи и не са били победени в последните тринадесет сблъсъка срещу този съперник. Аугсбург не успя да вкара гол само в четири от тези срещи и на три пъти прониза защитата на Байерн повече от веднъж. Последната им победа обаче датира от 2015 г. – период, когато отборът триумфира в три от четири мача срещу доста по-класния си опонент. Общо в три от последните пет срещи и двата отбора отбелязаха голове, а също така три мача бяха с над 2,5 гола, като играчите в Betano ще очакват резултатен двубой в петък вечер. Предишните срещи между двата тима завършиха с голям брой голове, като двата отбора отбелязаха общо 19 попадения в последните 5 мача.

Аугсбург допусна поражение с 0:1 от Волфсбург в последната си среща в Бундеслигата, която се проведе на 6 ноември. Преди това те разбиха Щутгарт с 4:1, но това остава единствената победа на отбора в последните пет срещи. Нито един от последните десет мача на Аугсбург не завърши с победа за гостите, тъй като домакините триумфираха седем пъти за периода. Всичките три победи на отбора този сезон в Бундеслигата бяха постигнати на собствен терен. От последните пет мача на Аугсбург, три завършиха с над 2,5 гола, докато в четири имаше попадения в двете врати. По време на тези срещи отборът не успя да запази нито една суха мрежа и не успя да вкара гол само в един мач. Когато разглеждаме статистиката, забелязваме, че средният брой отбелязани голове по време на последните 5 мача на Аугсбург е 3,40 гола на мач, което е впечатляващо и показва колко резултатен отбор са домакините.

В последния си мач преди международната пауза, тимът на Байерн Мюнхен се наложи с резултат 2:1 над Фрайбург у дома. Този резултат бе очакван за залагащите в Betano. Баварският гигант в момента е в серия от три поредни победи и е загубил само две от осемнадесетте състезателни срещи този сезон. В последните шестнадесет срещи на отбора не е регистрирано равенство. Всички последни пет мача на Байерн бяха с над 2,5 гола и в три имаше попадения в двете врати. Байерн Мюнхен запази една суха мрежа и не отбеляза гол само в една от тези срещи – при злощастната загуба с 0:5 от Борусия Мьонхенгладбах, която елиминира баварците от Купата на Германия. Последните пет сблъсъка на тима завършиха със средно по 5.2 гола на мач. Байерн изигра много резултатни срещи, включително 5:2 над Бенфика и Унион Берлин. Нищо чудно в предстоящия мач с Аугсбург да видим подобен резултат в полза на баварците, като почти сигурно двубоят ще се превърне в зрелищен за гледане от неутралните футболни фенове.