google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Силната сингапурска верига за смесени бойни зикуства ONE Championship ще разчита на изкуствен интелект, за да оптимизира съдържанието, което предлага за своите фенове. За какво става въпрос?

Ръководството на компанията сключи договор с небезизвестния разработчик на софтуер Microsoft, като ще се възползва от „облачната“ технолога на компанията и онлайн базираните ѝ инструменти.Основен приоритет на съвместното сътрудничество ще бъде увеличаване използването от феновете на стрийм платформата на ONE. Помощник в тази амбициозна задача ще бъде изкуствения интелект на име Azure, който ще предоставя подробна информация и данни за потреблението, за да може всеки фен на бойните спортове да получава персонализирана услуга.

В партньорството ще се включи и употребата на други иновации, като използването на холограмни изображения за предотвратяване на контузии и подобряване на представянето на бойците чрез технологиите, позволяващи на компютрите да се учат. Веригата ще разпространява съдържанието си в различните медийни платформи и канали на Microsoft, като ще даде достъп до информацията на над 500 милиона свои потребители от 180 държави.