google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вярвам, че на трибуните ще бъде спокойно", споделя Динев

Бившият бос на Вихрен Сандански Константин Динев коментира от позицията на фен на футбола и на Вихрен предстоящия двубой за Купата срещу Левски. Той заяви пред Дарик, че очаква идването на Левски в Сандански да се превърне във футболен празник и на трибуните ще бъде спокойно.

„Левски отдавана не са били в нашия град, но доколкото си спомням и отдавна не са ни побеждавали. Вярвам, е ще направим един много интересен мач за любителите на футбола. В това е чарът на мачовете за Купата – понякога се получават изненади. Специално искам да подчертая и да похваля привържениците на Левски, които подкрепят отбора си, не само по стадионите изцяло България, но и във финансово отношение, за да е жив клубът“, заяви Динев.

„Доколкото разбрах, от страна на Вихрен няма да има ограничения за броя на привържениците на гостуващия тим. Обявена е цена от 15 лева за всички, които искат да гледат мача на стадиона. Чух, че ще правят шествие из града и съм сигурен, че всичко ще премине спокойно. Много от феновете на Вихрен, когато не играе любимият им отбор симпатизират на Левски или на ЦСКА“, добави той.

Бившият бос на Вихрен очаква да се наслади на изпълнения от играчите на двата тима. Той сподели, че условията на терена ще бъдат еднакви за двата тима и нека по-добрият да победи.