Колев: Левски преговаря с нов треньор, Славиша е сред вариантите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Павел Колев призна, че се водят преговори със Славиша Стоянович

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че спряганият за нов треньор на тима Славиша Стоянович е сред възможните варианти. Колев говори след УС на клуба като коментира и други актуални теми около клуба.

“Ще бъдем в Исперих, Разград, Русе като част от турнето, за което имаше доста въпроси дали въобще има смисъл да се провежда. Хората могат да ни очакват в този регион. Надявам се скоро да се запътим към Южна България”, каза той.

“Ефектът след първото турне беше добър. Всеки ден имаме запитвания от хората кога може да ни очакват в техния град. Все още няма промяна в клуба и няма подписан договор с генерален спонсор. Придвижват се нещата. Има процедури, които трябва да бъдат финализирани. Те зависят от съответната компания. До края на тази седмица или началото на другата се надяваме да има яснота”, добави Колев.

“Наско Сираков запозна членовете на УС с оставката на наставника Георги Тодоров. Помощниците ще водят отбора в следващата среща с Лудогорец. Разговори с нов треньор се водят в момента, но не са завършили. Славиша Стоянович? Той е възможен вариант, да”, добави Колев.

“В момента не се водят разговори за спортен директор”, завърши Павел Колев.