Колев: Нямаме притеснения за бъдещето, Серкан ще играе в Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нямам коментар за финансовия въпрос в клуба, нещата в Бъглария се сменят много бързо, към момента нямаме притеснение", каза Петър Колев

Треньорът на Берое Петър Колев даде интервю пред медиите за старта на лятната подготовка на тима. Наставникът на заралии заяви, е не е притеснен за бъдещето на Берое, след като служебният министър на енергетиката Андрей Живков обяви, че ТЕЦ “Марица-изток” е на загуба и не е редно да финансира отбора. Наставникът обяви, че Серкан Юсеин ще играе в Стара Загора под наем през тази кампания. Той допълни, че търси вратар и крило.

“Преговаряме с вратар и с крило. Не съм доволен, защото няколко човека се забавиха. Имат самолетни проблеми. Има запитвания за наши фуболисти, но засега няма нищо. Ще преценим дали да ги преотстъпим. Ще има дублиращ отбор в Б група, това е добре за младите играчи и тези, които не са намерили шанс в първия тим. За мен е важна отборната игра, а не индивидуални проблясци”, заяви Колев.

“Футболистите, които ще привлечем, ще са на добро ниво. Серкан Юсеин ще играе под наем при нас този сезон. Времето ще е малко, но съм оптимист, имаме силите да се напаснем бързо. Нямам коментар за финансовия въпрос в клуба, нещата в Бъглария се сменят много бързо, към момента нямаме притеснение”, каза треньорът на заралии.