Коло Муани не иска да играе срещу Левски, защото иска в Париж
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Айнтрахт отказа последната оферта за французина от ПСЖ

От Айнтрахт все още не искат да се разделят с Рандал Коло Муани – поне не и за сумата, която са предложили от ПСЖ. Според новината предоставена от „Sky Sports Germany“, германския клуб е отказал и последната оферта от първенеца на френската Лига 1 за нападателя, а ключ в трансферната сага може да стане друг футболист.

Последното предложение на парижани за 24-годишния нападател бе на стойност 80 милиона евро, включително и бонуси.

В същото време Коло Муани чака окончателното решение относно евентуалното му преминаване на „Парк де Пренс“ в четвъртък, а тогава е и толкова важният реванш от плейофите на Лигата на конференциите срещу Левски.

Също според информацията на „Sky Sports Germany“, той вече е заявил, че не желае да е част от състава на Айнтрахт Франкфурт и не е изключено да откаже да провежда занимания с отбора в навечерието на мача срещу Левски.

Макар и от Айнтрахт да са отхвърлили последното предложение, разговорите между двата клуба продължават.

Нападателят Юго Екитике може да се превърне в ключ към сделката, която се проточва от седмици. Спортният директор на Айнтрахт Маркус Крьоше би искал да вземе 21-годишния французин като заместник на неговия сънародник. Смята се, че от ПСЖ нямат против Екитике да влезе като част от сделката и именно заради това всички оферти от други клубове за играча в момента са отхвърлени от френския шампион.