Компани: Когато си в топ клуб, винаги си на една загуба от кризата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ерик тен Хаг вече демонстрира, че е изключително способен и няма никакво съмнение в това", каза бившият защитник.

В утрешния ден Манчестър Юнайтед гостува на Бърнли, а двубоят започва от 22:00 часа.

Мениджърът на новака във Висшата лига Венсан Компани коментира ситуацията в редиците на “червените дяволи”, които се намират в сериозна криза.

“Бил съм в голям клуб и съм наясно, че когато загубиш няколко мача, напрежението се покачва бързо. Нашият фокус е на терена. Вече изиграхме три мача срещу отбори от първите осем в лигата. Наистина очаквам с нетърпение сблъсъка с Манчестър Юнайтед, за да видя дали сме направили правилните стъпки напред”, каза Компани.

“Аз наистина вярвам в нашата атака. Не се интересуваме от ставащото в другия отбор. Това не е наш проблем. Аз трябва да работя с нашия отбор и да се занимавам с нашето представяне. Ние сме спокойни, при нас нещата са вълнуващи и искаме да надграждаме над този импулс”, продължи той.

“Когато си в топ клуб, то ти винаги си на една загуба от кризата. Не е само в Манчестър Юнайтед, във всеки голям клуб е така. Всеки мениджър се нуждае от време, за да се адаптира към средата. Ерик тен Хаг вече демонстрира, че е изключително способен и няма никакво съмнение в това”, сподели Компани.