Конър Макгрегър се връща в по-леката категория до 70 кг?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Супер звездата на UFC обмисля изненадващ ход

Една от големите звезди на UFC – Конър Макгрегър, „подразни“ феновете, след като загатна, че ще се завърне в дивизията до 70 килограма.

Ирландецът трябва да се изправи срещу Дъстин Порие на UFC 257 – събитие, което се би трябвало да се проведе на 23-ти януари в Лас Вегас, Невада. Въпреки твърденията на треньора на Макгрегър Джон Кавана, че битката ще бъде в категория до 77 килограма, Конър намекна в Twitter, ще се завърне в лека категория.

Това решение на ирландеца e възможно да се дължи и на факта, че Хабиб Нурмагомедов сложи край на славната си кариера и освободи шампионския пояс на дивизията. Именно боецът от Дагестан нанесе последната загуба на Конър в лека категория. Това се случи през 2018-та, а Хабиб стигна до победата със събмишън в рунд номер 3.

За последно Конър се би в клетката в мач от полусредна категория през януари. Тогава ирландският боец нокаутира Доналд Серони за по-малко от минута.

Във визитката си Конър Макгрегър има победи в 3 дивзии на UFC и е бил носител на поясите в категория „перо“ и лека категория.