Конър Макгрегър си похапва пчели (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ирландската ММА звезда Конър Макгрегър винаги е проявявал темперамент и нестандартност в голяма част от своите професионални и публични прояви. Бившият шампион в две категории на UFC често се забърква в скандали, появява се в изключително стилни и скъпи дрехи, избира иновативни начини за подготовка преди мач и прави всичко възможно да задържи вниманието върху себе си. Въпреки че изминаха няколко месеца от последния му двубой, Макгрегър продължава да бъде интересен. Този път той насочи светлините на прожекторите към себе си с интересеното решение да похапне…умрели пчели.

Всичко се случва върху шезлонга до басейн разположен  в неясна дестинация, където Конър разпуска с бурканче умрели пчели в ръка. Вкусът на насекомото изглежда не се понрави на ирландската звезда, а близкото му обкръжение го посъветва да внимава в случай, че в бурканчето има и оси. Увереният Конър обаче не обърна внимание на предупрежденията и смело реши да даде възможност на вкусовите си рецептори да дадат оценка за нестандартния хранителен деликатес.

Ирландецът се завърна в октагона през януари тази година и успя да нокаутира Доналд Серони за 40 секунди. Само тази битка му беше достатъчна, за да влезе в топ 20 на най-платените атлети за годината. Макгрегър зае 16-тото място със своите 48 милиона и беше единственият ММА боец, намерил място в класацията. Не е ясно кога ще го видим в действие, но Андерсън Силва и Камару Усман са готови да се бият с него.