Конгоанец с немски паспорт ще тренира с Локо София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В "Надежда" чакат и нападател от Нидерландия за началото на подготовката

Опитният полузащитник Флодин Балоки ще се включи в подготовката на Локомотив (София) за пролетния дял на Втора лига.

29-годишният опорен халф е роден в Конго, но притежава и немски паспорт, като освен това вече натрупа богат в долните дивизии на Германия. До този момент Балоки е носил екипа на Олденбург, Вилхелмсхавен, Щранд, Клопенбург, Нойщерлиц и Рот Вайс Кобленц.

Столичните “железничари” вече си осигуриха услугите на Томислав Павлов от Миньор (Перник), Георги Бабалиев от втория отбор на Лудогорец и Божидар Митрев, който за последно игра в Септември. Договор с Локо за две години и половина днес очаквано подписа и защитникът на Левски Деян Иванов.

Освен снажният Балоки, след Нова година на стадиона в “Надежда” се очаква да акостира и нападател от Нидерландия, чието име на този етап не е оповестено.

В същото време стана ясно, че вратарят Ивайло Василев ще напусне Локомотив. Стражът изигра 38 мача за “железничарите”, като в тях записа впечатляващите 22 “сухи мрежи”.

Предвожданият от Иван Колев Локомотив оглавява класирането във Втора лига с 32 точки, колкото има и смятания преди началото на първенството за абсолютен фаворит за промоция Пирин (Благоевград).

Надпреварата във втория ешелон се подновява на 13 февруари, като столичните “железничари” са домакини на Спортист (Своге).