google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Интер Антонио Конте отговори с насмешка на въпрос за шансовете звездата на Барселона Лео Меси да облече екипа на Нерадзурите.

“По-лесно е да преместим Миланската катедрала, отколкото Меси да дойде в Интер,” красноречиво отвърна бившият селекционер на Италия.

Конте отново се подразни на някои опити да бъде критикуван след неуспеха на неговия тим да свали Ювентус от върха на Серия А.

“Осъзнавам, че присъствието ми в Интер създава по-големи очаквания към отбора и това може да се отрази на начина, по който се гледа на някои резултати,” заяви Конте.

“Хората може и да си мислят, че в момента, в който пристигна всичко, до което се докосна се превръща в злато. Това се е случвало в миналото, но не значи, че винаги ще е така. Аз съм много честен, когато говоря с хората и понякога това ги дразни.

“Разбирам, че когато ме атакуват това носи на хората място под светлините на прожекторите. Чувал съм доста неща, такива, които обиждат моя професионализъм. Мога да допускам грешки, но винаги съм се стремял да ги осмисля и поправя.”