Конте намекна, че ще се завърне с гръм и трясък към треньорството
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато се завърна, ще бъда по-подготвен да се справям с големите предизвикателства", закани се той.

Антонио Конте, който за последно водеше Тотнъм, призна, че в момента отделя време на семейството си, но когато се завърне към треньорската професия, ще бъде тежко за останалите клубове.

“Знам, че се появиха разни информации, но в момента изпитвам нужда да отделям повече време на себе си и дъщеря ми, която расте. Това просто е житейски избор. Но после ще съм готов да се завърна в битката. И когато го сторя, за всички останали ще бъде тежко”, каза Конте по време на събитие на “Гадзета дело Спорт”.

“В момента съм се изключил от всичко, за да прекарвам повече време със семейството ми. Но продължавам да се уча и да следя промените в спорта. Когато се завърна, ще бъда по-подготвен да се справям с големите предизвикателства”, обяви специалистът.

“По принцип за мен стресът е като гориво, чиста форма адреналин. Напрежението ме мотивира, защото когато побеждаваш, усещането е по-добро”, призна Конте.

“Бих искал да съм начело на отбор, който скоро преди това е бил спечелил нещо. Например отидох в Челси и Ювентус, когато те бяха седми”, добави наставникът.