Конте: Ще подходим сериозно срещу редовен участник в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на италиаския гранд Интер Антонио Конте даде задължителната си пресконференция преди срещата от Лига Европа с Лудогорец на „Хювефарма арена” в Разград.

Специалистът сподели вижданията си за предстоящия мач, като каза, че всички в миланския клуб подхождат сериозно за мача утре, тъй като “орлите” имат силно нападение и редовно участват в европейските клубни турнири.

„Трябва първо да отбележим, че мачът утре ще бъде срещу един отбор, който редовно играе в Европа. Лудогорец се представя много добре, играе нападателен футбол. Лидер е в първенството и има голям аванс пред втория. Трябва да подходим сериозно, защото срещу нас ще излезе организиран отбор с класни индивидуалности”, сподели Конте.

„Запознати сме с Кешеру и Моци, той игра и в Италия, но не искам да говоря за определени единици. Силното им представяне се дължи на представянето на отбора. Ние подхождаме към тима на Лудогорец с уважение, защото разполагат много добри нападатели. Разбира се българският тим има и слаби страни, които сме проучили и ще се стремим да използваме.”, сподели специалистът.

“Поражението от Лацио ни попари, но най-вече резултатът. Представихме се добре. Лацио е в много добра форма, а ние също имахме възможности да спечелим. Трябва да забравим за това поражение и да покажем нашите възможности утре като се надяваме на добър турнирен резултат”, каза още Конте.

Антонио Конте сподели, че двама от основните играчи на тима са останали в Италия. Марсело Брозович е с контузия в глезена, докато Милан Скриниар е с грип от няколко дни.