Добави коментар
Босът на Белите иронизира голмайстора на националния тим: "В момента буксува като помощник-треньор... в Етър"

Президентът на Славия Венци Стефанов не остана длъжен на вербалния отговор на Димитър Бербатов, нанасяйки нови остри удари върху репутацията на най-резултатния играч в история на българския национален тим.

Босът на Белите обяви, че екс-нападателят на Манчестър Юнайтед страда от излишно самолюбие, а освен това го иронизира, че в треньорския занаят все още не е постигнал нищо и е принуден да бъде помощник-треньор в последния в Първа лига Етър.

„Бербатов е един самовлюбен млад човек, който говори само в първо лице, единствено число,“ коментира Стефанов в отговор на обвиненията асистента на Александър Томаш.

„Пожелавам му да бъде здрав и да постигне успехи! Ще се радвам един ден да стане мениджър на Манчестър Юнайтед, винаги е приятно да видиш успял българин. За момента обаче буксува като помощник треньор в Етър.“

Стефанов заяви, че Бербатов няма реална представа какво всъщност означава да си президент на Българския футболен съюз.

„Като беше футболист защо не направи нещо голямо за националния отбор, Димитре?,“ контрира той.

„В главата ти са някакви кокали… Ако Бербатов си мисли, че ставаш президент, за да лапаш кокала, жестоко се лъже! Кокали няма, момче! Има бачкане! Бачкаш заедно с държавата и за младите, само тогава може да се получи нещо. Кокали има в болните мозъци!

„Ако някой си мисли, че от футбол в България може да се печели, се лъже. Казвам го! Ние в Славия даваме пари за младите и за спорта, не за печалба. Никой в България не е на печалба от футбол – нито ние с Младен, нито Домусчиев, нито Ганчев… Никой! Гарантирам ви го. Всички даваме пари от любов към спорта, но финансова печалба от това няма. Само даваме, не взимаме. Така е за всички, без изключение.“

Добави коментар
Гласувай: