Контузии на двама титуляри притесниха мениджъра на Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пеп Гуардиола е притеснен за Кайл Уокър и Кевин де Бройне, които се контузиха в мача с Астън Вила

Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е доста притеснен от травмите на Кайл Уокър и Кевин де Бройне в двубоя с Астън Вила, в който “гражданите” записаха победа с 2:0. Двамата може да пропуснат предстоящите срещи на Ман Сити до края на месеца.

Кайл Уокър бе заменен още преди края на първото полувреме, а малко след почивката Де Бройне също напусна игра. Двамата бяха заменени при резултат 0:0, но въпреки това Ман Сити стигна до победата с голове в края на мача.

“Все още нямам пълна информация за състоянието им. Щом Кайл е поискал да излезе, значи му се е случило нещо сериозно. Надявам се обаче просто да става въпрос за по-тежък удар”, каза Гуардиола след срещата. “Кевин постави ръка върху крака си, така че предполагам, че е нещо мускулно. Това е нормално, когато графикът е толкова сгъстен”, добави треньорът на “небесносините”.

След успеха над Астън Вила в сряда, тимът на Манчестър Сити е втори в класирането Висшата лига, на две точки от лидера Манчестър Юнайтед, но и с мач по-малко. В събота тимът на Ман Сити има интересен двубой – визита на Челтнъм в мач от четвъртия кръг на ФА Къп, като воденият от Гуардиола отбор е абсолютен фаворит за победата.